Spandoek met frame

Bij goedkoopstedoek.nl kunt u kiezen voor een spandoek met frame of zonder frame. Als u een spandoek zonder frame kiest kunt u deze gemakkelijk bevestigen op elke gewenst locatie, bijvoorbeeld aan een hek.

Bij een spandoek met frame profiteert u van diverse andere voordelen. Een spandoek met frame kunt u ophangen aan de gevel van uw pand op elke andere gewenste locatie. Ook kunt u bij een spandoek met frame profiteren van het voordeel dat u heeft doordat u het doek in het frame kunt verwisselen.

Een spandoek met frame is verkrijgbaar in verschillende maten. We hebben een aantal voorbeelden die u kunt bestellen, maar u kunt ook zelf een ontwerp aanleveren om op uw spandoek met frame te laten drukken. U kunt zelf bepalen welke indeling u wenst en welk formaat uw spandoek dient te hebben.

De keuze is groot, losstaande spandoekframes, vrijstaande spandoekframesframes, ronde spanframes frames, zwarte spandoekframes, spandoekframes in U-en L- vorm en driehoeksvorm. Maar ook huren van een spandoekframe is mogelijk.

Voor meer informatie of als u vragen heeft kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via het contactformulier. Dit vindt u onder het kopje “contact”. We zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Natuurlijk kunt u ons ook rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer: 06-46765382 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »