OPBERGKOFFERS en TASSEN

De opbergkoffer 3x3 en 4x3
De hardcase opbergkoffer 3x3 en 4x3 zijn robuuste koffers die geschikt zijn voor intensief gebruik. Door het kunststof materiaal en het ingebouwde paneel worden uw systeem en print extra goed beschermd tegen beschadigingen. De versterkte wielbasis staat garant voor kwaliteit, waardoor de hardcase koffer verzekerd is van een lange levensduur. In het deksel is ruimte om 2 lampen op te bergen. De hardcase koffer is tevens te gebruiken als beursbalie. Bestel een topplate in de gewenste kleur en uw hardcase koffer is multifunctioneel in te zetten.

Vierkante Transportkoffer
De vierkante transportkoffer is een handzaam transportmiddel voor uw beurssysteem. Deze trolleycase wordt standaard geleverd bij de beurswand Fabric en is, door de kogelgelagerde wielen en het uitschuifbare handvat, eenvoudig in gebruik.

Ronde Transportkoffer
De ronde transportkoffer is, net als de vierkante transportkoffer, een praktische koffer voor uw beurssysteem. De versterkte wielbasis biedt uw trolley extra kwaliteit en een lange levensduur. Door zijn ronde vorm is deze koffer zeer geschikt voor de beurswand Magnetic. Door de ronde vorm is de Round trolleycase zeer geschikt voor het vervoer van een systeem met PVC panelen zoals de beurswand Magnetic.

Zachte Transportkoffer
De zachte transportkofferis een handige trolley voorzien van wielen en licht in gewicht. De Soft trolleycase is ideaal voor het vervoeren van trusswire en crosswire systemen maar uiteraard kunnen ook andere systemen zoals Roll-banners hier goed in vervoerd worden. 

Luxe verharde draagkoffer
De luxe verharde draagkoffer is een sterke draagkoffer met stevige handgreep, schouderband en verstevigde zijkanten. De hard draagkoffer zorgt voor extra bescherming en een luxe uitstraling van uw presentatiesysteem. Beschikbare formaten :