• Lorem ipsum

ZIPPIT TUBEFRAMES

ZIPPIT TUBEFRAMES

GOEDKOOPSTEDOEK.nl heeft het breedste en het grootste assortiment Zippit Tube frames. Heel veel verschillende soorten,modellen en formaten. Dit systeem is uitermate geschikt voor oa. beursstand inrichtingen, eyecatcher en overige presentaties. De aluminium frames zijn zeer licht van gewicht en super snel, zonder gereedschap, in elkaar te zetten. Het 100% polyester en full colour bedrukte doek (sublimatie techniek) wordt met een zeer stevige ritssluiting over het frame getrokken. De stretch in het doek garandeert een super strakke presentatie. Het polyester doek kan eventueel ook dubbelzijdig geprint worden, is eenvoudig te wisselen en wasbaar.

Ook levert GOEDKOOPSTEDOEK.nl  standaard bij elke levering de bijbehorende accessoires zoals handschoentjes en een plastic afdekzeil zodat het frame incl. doek opgezet kan worden zonder vies te worden. De producten worden allemaal compleet geleverd in een compacte luxe koffer / trolley welke voorzien is van stevige wielen. Verlichting (LED of halogeen) is voor de meeste frames als optie verkrijgbaar.

  • Snel opgezet

  • Geen gereedschap

  • Laag gewicht

  • Kleine rolkoffer

Alle te leveren Zipp IT Tubeframes zijn te leveren in de onderstaande categorieën. Iedere categorie is verdeeld in veel formaten en uitvoeringen :

Hieronder het gehele overzicht Zipp It Tubeframes