Presentatiewanden

Presentatiewanden zijn een veel voorkomende manier van reclame. U ziet presentatiewanden op beurzen achter de stands, maar ook ziet u vaak presentatiewanden in de vorm van spandoeken inclusief spandoekframe. Presentatiewanden zijn zeer effectief doordat u gemakkelijk een grote groep mensen bereikt. U kunt weergeven wat u wilt en daardoor op uw eigen manier de aandacht trekken van de groep mensen die u wilt bereiken.

Banners en spandoeken worden vaak gebruikt voor presentatiewanden. Beide manieren zijn zeer effectief en afhankelijk van wat uw wensen zijn kunt u een keuze maken. Beide zijn geschikt voor zowel binnen al buiten. Presentatiewanden in de vorm van spandoeken kunnen we maken tot 50 meter breed zonder lasnaad. De spandoeken kunt u in een frame ophangen en hiermee is het mogelijk om het doek te verwisselen.

Een banner is zeer geschikt voor op beurzen. Een banner is zo neergezet en makkelijk op te ruimen om vervolgens mee te nemen. We leveren een handige draagtas bij de banner zodat u deze op een nette manier kunt vervoeren.

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via het kopje “contact”.

Natuurlijk kunt u ons ook rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer: 06-46765382 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »