Presentatiewand

Een presentatiewand zorgt ervoor dat uw bedrijf of winkel op een pakkende manier wordt weergegeven. U kunt elke gewenste tekst of logo op uw presentatiewand laten drukken. U kunt een presentatiewand willen hebben voor aan uw gevel of een presentatiewand voor achter uw beursstand.

Voor een presentatiewand kunt u perfect een spandoek of een banner gebruiken. Als u een spandoek als presentatiewand gebruikt kunt kiezen voor een spandoek met frame en dan is het makkelijk mogelijk om het doek te verwisselen en zo steeds een andere tekst of afbeelding weer te geven.

Het voordeel van een banner, modulaire systemen, pop up wanden of textielframes als presentatiewand is dat je deze gemakkelijk mee kunt nemen, we leveren zelfs een handige draagtas bij de banners om deze op een nette manier te kunnen vervoeren. Het opzetten van de banners duurt gemiddeld 3 minuten.

We garanderen u prijzen die onder de marktprijs liggen, niet omdat de kwaliteit minder is, maar doordat we dit kunnen veroorloven door efficiënt werken. Voor meer informatie kunt u het contactformulier onder het kopje “contact” invullen.

Natuurlijk kunt u ons ook rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer: 06-46765382 of stuur een e-mail naar: [email protected]