Grote banners

Bent u op zoek naar een bedrijf dat grote banners kan maken? Dan bent u bij goedkoopstedoek.nl op de goede plaats. Het maken van grote banners is ons op het lijf geschreven en we hebben zelfs nog diverse keuzes als het gaat om grote banners. De meest opvallende van de grote banners is de “big roll up banner”, deze heeft een zichtmaat van 200 x 300 cm. Ondanks het formaat zijn de grote banners ook zeer stabiel.

De banners worden geleverd met een handige draagtas om ze gemakkelijk mee te nemen. De print in de “big roll up banner” is bevestigd met een kliksysteem en plakstrip. Het opzetten van de grote banners neemt ongeveer 3 minuten in beslag waardoor u snel uw bedrijf kunt laten opvallen waar u wilt. Voor meer informatie kunt u het contactformulier onder het kopje “contact” invullen.

Natuurlijk kunt u ons ook rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer: 06-46765382 of stuur een e-mail naar: [email protected]

 Wij geven u graag alle informatie over grote banners die u nodig heeft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »