Goedkope banner

Voor een goedkope banner bent u bij goedkoopstedoek.nl aan het juiste adres. Een goedkope banner voor u op maat gemaakt is ons op het lijf geschreven. U kunt uw goedkope banner laten voorzien van elke gewenste afbeelding, tekst of logo die u wenst. We hebben diverse opties voor een goedkope banner. Een banner is ideaal om uw winkel of bedrijf op een leuke manier op te laten vallen. Een banner is een ultieme blikvanger waar u diverse prints op kunt laten drukken.

Als u bij ons een goedkope banner laat maken is deze altijd makkelijk mee te nemen en u krijgt er een handige tas bij om uw banner handig op te bergen. Een goedkope banner kunt u in verschillende maten krijgen. Onder het kopje “banners” vind u diverse voorbeelden van de mogelijkheden en formaten. Indien u wenst kunt u zelf een compleet bestand aanleveren om op de banner te laten printen. Zorg dan wel dat het document aan de weergegeven eisen voldoet.

Heeft u nog vragen over het bestellen of maken van een goedkope banner dan kunt u het contactformulier onder het kopje “contact” invullen.

Natuurlijk kunt u ons ook rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer: 06-46765382 of stuur een e-mail naar: [email protected]