Frame huren

Het is ook mogelijk om bij goedkoopstedoek.nl een frame te huren. Als u tijdelijk aan spandoek op wilt hangen voor een beurs of voor een actie dan is een frame huren een goedkope optie. U kunt een frame huren in diverse maten. Een frame huren is uitermate geschikt voor aannemers, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen of winkelbedrijven die graag met de tijd mee gaan en op een moderne manier willen communiceren.

Als u een frame wilt huren profiteert u bij ons van gunstige prijzen. We vragen wel een borg gedurende de huurperiode maar deze wordt geretourneerd zodra het frame is terug bezorgd.

Het is uiteraard ook mogelijk om een frame te kopen in plaats van te huren, dit is ideaal als u vaker korte acties heeft. U kunt dan een spandoek tegen een mooie prijs laten maken en deze telkens in uw eigen frame tentoonstellen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van een frame huren of kopen kunt u te allen tijde ons contactformulier invullen, dit vindt u onder het kopje “contact”.

Natuurlijk kunt u ons ook rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer: 06-46765382 of stuur een e-mail naar: [email protected]