Corona-Covid Informatie Vloerstickers Streep

€24,00 Excl. btw

Makkelijker en duidelijker wordt het niet. We hebben een aantal mooie ontwerpen gemaakt voor een "anderhalve meter afstand" vloersticker de sticker heeft de vorm van een streep. Dit kan voor tijdelijk of permanent zijn.

We voorzien de permanente print van ons speciale vloerlaminaat, waardoor je print beschermd wordt, en krasvast is. Het materiaal waarop we de tijdelijke sticker printen is voorzien van een R10 Anti Slip Certificaat.

Natuurlijk hangt de levensduur ook af van de plaatsing en gebruik van de sticker. In het looppad van een drukbezochte beurs zal de sticker minder lang mee gaan dan in een hoek van een stand waar weinig mensen over de vloersticker heen lopen.

De vloerstickers zijn geschikt voor montage op een vlakke, stofvrije, droge en niet poederende ondergrond. De tijdelijke sticker is erg makkelijk te positioneren.

Je kunt dus kiezen voor een print die maximaal 3 maanden mee gaat, maar als je print wat langer mooi moet blijven kunnen we ook een vloersticker leveren die maximaal 12 maanden mooi blijft.
Dus kies bij uw bestelling voor "tijdelijk of Permanent" en als u via de mail even uw gekozen ontwerp u wenst gaan wij direct aan de slag.

Vragen? Bel 06 - 46 76 53 82 of stuur een e-mail naar [email protected] 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen